Personvernregler

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personlige data for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernpolicyen. Denne personvernpolitikken er opprettet ved hjelp av Generatoren for personvernregler.

Tolkning og definisjoner

 

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er skrevet med store bokstaver, har betydninger definert under følgende betingelser. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de vises i entall eller flertall.

 

Definisjoner

I forbindelse med denne personvernerklæringen:

  • Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.
  • Firma (referert til som “selskapet”, “vi”, “oss” eller “vårt” i denne avtalen) refererer til WEBSA LTD, Danail Nikolaev 78.
  • Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller andre enheter av et nettsted, som inneholder detaljene i nettleserloggen din på det nettstedet blant de mange bruksområdene.
  • Land refererer til: Bulgaria
  • Enhet betyr enhver enhet som har tilgang til Tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.
  • Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.
  • Tjeneste refererer til nettstedet.
  • Tjenesteyter betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsbedrifter eller enkeltpersoner som er ansatt av selskapet for å lette tjenesten, for å levere tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes.
  • Tredjeparts sosiale medietjenester refererer til ethvert nettsted eller et sosialt nettverksnettsted der en bruker kan logge på eller opprette en konto for å bruke tjenesten.
  • Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).
  • Nettstedet refererer til Silentbet.com, tilgjengelig fra https://silentbet.com/no/.
  • Du mener den enkelte som får tilgang til eller bruker Tjenesten, eller selskapet eller en annen juridisk enhet på vegne som en slik person har tilgang til eller bruker Tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

Samle inn og bruke dine personlige data

Typer data samlet inn

 

Personlig informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Adresse, stat, provins, postnummer, by
  • Bruksdata
 

Bruksdata

Bruksdata samles automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan omfatte informasjon som enhetens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, hvilken type mobilenhet du bruker, din mobile enhets unike ID, IP-adressen til din mobile enhet, din mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

 

Informasjon fra sosiale medier fra tredjeparters

Selskapet lar deg opprette en konto og logge på for å bruke tjenesten gjennom følgende tredjeparts sosiale medier:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg gjennom eller på annen måte gi oss tilgang til en tredjepartstjeneste for sosiale medier, kan vi samle inn personlige data som allerede er tilknyttet din tredjepartstjeneste for sosiale medier, for eksempel ditt navn, din e-postadresse, dine aktiviteter eller kontaktlisten din som er tilknyttet den kontoen.

Du kan også ha muligheten til å dele tilleggsinformasjon med selskapet via din tredjeparts sosiale mediatjenestes konto. Hvis du velger å oppgi slik informasjon og personlige data, under registrering eller på annen måte, gir du selskapet tillatelse til å bruke, dele og lagre den på en måte som er i samsvar med denne personvernpolitikken.

 

Sporingsteknologi og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre viss informasjon. Sporingsteknologi som brukes er fyrtårn, koder og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller nettleserkaker . En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan be nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan tjenesten vår bruke informasjonskapsler.
  • Flash-informasjonskapsler . Enkelte funksjoner i tjenesten vår kan bruke lokale lagrede objekter (eller Flash-informasjonskapsler) til å samle inn og lagre informasjon om dine preferanser eller din aktivitet på tjenesten vår. Flash-informasjonskapsler administreres ikke av de samme nettleserinnstillingene som de som brukes for nettleserkakene. For mer informasjon om hvordan du kan slette Flash-informasjonskapsler, vennligst les «Hvor kan jeg endre innstillingene for deaktivering eller sletting av lokale delte objekter?»
  • Web Beacons . Enkelte deler av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web-beacons (også referert til som klare gif-filer, piksel-koder og gif-filer med en piksel) som tillater selskapet å for eksempel telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel å registrere populariteten til en bestemt seksjon og verifisere system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være «vedvarende» eller «økte» informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går frakoblet, mens øktcookies slettes så snart du lukker nettleseren din. Du kan lære mer om informasjonskapsler her: Alt om informasjonskapsler etter TermsFeed.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene beskrevet nedenfor:

 

Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

  • Type : sesjonskapsler
  • Administrert av : oss
  • Formål : Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De hjelper til med å autentisere brukere og forhindre svindelaktig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om leveres, og vi bruker bare disse informasjonskapslene for å tilby deg disse tjenestene.
 

Cookies Policy / Notice Acceptance Cookies

  • Type : Vedvarende informasjonskapsler
  • Administrert av : Us
  • Formål : Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.
 

Funksjonalitetskapsler

  • Type : Vedvarende informasjonskapsler
  • Administrert av : Us
  • Formål : Disse informasjonskapslene lar oss huske valgene du tar når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsinformasjonen eller språkpreferansen din. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og å unngå at du må angi dine preferanser på nytt hver gang du bruker nettstedet.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk vår Cookiepolicy eller Cookies-delen i vår Personvernpolicy.

 

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger for følgende formål:

  • Å tilby og vedlikeholde tjenesten vår , inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår.
  • For å administrere kontoen din : for å administrere registreringen som bruker av tjenesten. Personopplysningene du gir kan gi deg tilgang til forskjellige funksjoner i tjenesten som er tilgjengelig for deg som registrert bruker.
  • For gjennomføring av en kontrakt : utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpekontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av en hvilken som helst annen kontrakt med oss ​​gjennom tjenesten.
  • For å kontakte deg : For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre like former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel push-varsler fra en mobilapplikasjon angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonalitet, produkter eller avtalte tjenester, inkludert sikkerhetsoppdateringer, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.
  • For å gi deg nyheter , spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.
  • For å administrere dine forespørsler : Å delta og administrere dine forespørsler til oss.
  • For virksomhetsoverdragelser : Vi kan bruke informasjonen din til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhendelse, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle våre eiendeler, enten det er en fortsatt drift eller som en del av konkurs, avvikling, eller lignende prosedyre, der personopplysninger som oppbevares av oss om tjenestebrukerne våre, er blant eiendelene som overføres.
  • For andre formål : Vi kan bruke informasjonen din til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemmelse av effektiviteten til våre kampanjer og for å evaluere og forbedre vår tjeneste, produkter, tjenester, markedsføring og din opplevelse.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører : Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg.
  • For virksomhetsoverdragelser : Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller erverv av hele eller deler av vår virksomhet til et annet selskap.
  • Med tilknyttede selskaper : Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene respekterer denne personvernpolitikken. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere : Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere : Når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i de offentlige områdene med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan bli distribuert offentlig utenfor. Hvis du samhandler med andre brukere eller registrerer deg via en tredjepartstjeneste for sosiale medier, kan kontaktene dine på tredjepartstjenesten for sosiale medier se navnet ditt, profilen, bildene og beskrivelsen av aktiviteten din. Tilsvarende vil andre brukere kunne se beskrivelser av aktiviteten din, kommunisere med deg og se profilen din.
  • Med ditt samtykke : Vi kan avsløre din personlige informasjon for ethvert annet formål med ditt samtykke.
 

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil lagre dine personlige data så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernpolicyen. Vi vil oppbevare og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å oppbevare dine opplysninger for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

 

Overføring av dine personlige data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets operasjonskontorer og andre steder der partene som er involvert i behandlingen er lokalisert. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og at ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.

 

Utlevering av dine personlige data

 

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, anskaffelse eller salg av eiendeler, kan personopplysningene dine overføres. Vi vil gi beskjed før personopplysningene dine overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

 

Politi

Under visse omstendigheter kan selskapet være pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det kreves av loven eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et statlig byrå).

 

Andre juridiske krav

Selskapet kan utlevere personopplysningene dine i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytt og forsvare selskapets rettigheter eller eiendom
  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller publikum
  • Beskytt mot juridisk ansvar
 

Sikkerhet av dine personlige data

Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi bestreber oss på å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhet.


Barnas personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til personer under 18 år. Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlige data, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra personer under 18 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av informasjonen din, og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan det hende vi trenger foreldres samtykke før vi samler inn og bruker denne informasjonen.


Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, vil du bli sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og tar ikke noe ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller fremgangsmåten til tredjeparts nettsteder eller tjenester.


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene vår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende melding om tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer «Sist oppdatert» -datoen øverst i denne personvernpolitikken.

Det anbefales at du gjennomgår denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen gjelder når de blir lagt ut på denne siden.


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss: